Кошик

Відгуки про магазин

4.9
Відгуків: 442
star-y-icon.svg
95%
star-y-icon.svg
2%
star-y-icon.svg
0%
star-y-icon.svg
0%
star-y-icon.svg
1%
Оцінка
Якість товару
Доставка
Ціна
Александра
22.06.2024
Очень хороший магазин. Товар качественный, достойное обслуживание, быстрая доставка. За подарки отдельный респект
Стас
21.06.2024
Хороше качество,легко оформити закач,і бистро приїжає щей наклейки і чупачуас в подарок всі рекомендую!
Данил
20.06.2024
Уже неоднократно заказываю на этом сайте,все на высшем уровне. Самый огромный респект за быструю доставку,ништяки) Очень доволен рекомендую!!
Діана
11.06.2024
замовляю тут не вперше,і це дійсно самий кращий магазин з усіх, швидка доставка, ввічливий консультант, дякую!
Андрій
10.06.2024
+ все добре, відповідно ..., бистро.
Alina
06.06.2024
Швидка доставка. Замовляю не вперше і завжди все чудово! За смаколики окреме "дякую"☺️
Лариса
06.06.2024
Ваш магазин - це щось неймовірно фантастичне! Я навіть не могла собі уявити, що у нас в Україні може бути таке обслуговування на вищому рівні! Компетентні доброзичливі менеджери, доставка просто миттєва: до Кривого Рогу за один день! Якісне пакування, та ще й ПОДАРУНКИ! Ціни просто неймовірні, магазин не жадібний, та ще й є умови для безоплатної доставки! Ці люди точно мають уявлення про маркетинг та розуміються на торгівлі. Приємно дізнатися, що у нас не все так безнадійно ))) Дякую вам, хлопчики й дівчатка! Я вже вас просто люблю)))
Микита
05.06.2024
Заказываю уже не первый раз, каждый раз качественное обслуживание, быстрое оформление заказа и быстрая доставка, всегда при заказе есть какие то подарочки, очень всем рекомендую!!!
Тетяна
05.06.2024
Суперовий магазин. Дуже швидка відправка, ассортимент, а ще й приємні подарунки до замовленнч.
Ігор
02.06.2024
Магазин яскравий обслугування на висоті віжливи менеджери! Раджу всім покупцям!
Anastasiia
01.06.2024
Магазин супер!) Все швидко, замовляла накладеним платежем, гарна якість, ще й подаруночки дуже приємні, цукерки та наліпки!!! Вже рекомендувала своїм знайомим )))
Оксана
30.05.2024
Дуже дякую, все швидко і якісно!!! Дякую за смаколик,приємно)
Віталій
30.05.2024
Обожнюю цей магазин, завжди швидка доставка і кладуть подарунки.
Владимир
29.05.2024
Супер..Обслуживание и товар на вы шем уровне.Рекомендую.
ирина
25.05.2024
рекомендую, оформила заказ по предоплате, отправили в тот же день, товар оригинальный , качественный, вложили конфеты как презент, улыбнуло, буду заказывать еще)))
Алина
18.05.2024
Гарний магазин, приємний менеджер, відправили в той же день що і замовила, дуже швидко. Буду замовляти ще)
Роман
18.05.2024
Дивився на відгуки і думав чому ж них так багато, та щей 99% позитивних. Тепер я зрозумів: вчора замовив - сьогодні прийшло. Все в наявності, якість - супер, ціни - шикарні, ассортимент - величезний! Упакували круто, щей з подаруночком. Дуже задоволений, всім рекомендую!
Євгенія
18.05.2024
Це найкращий магазин де я коли-небудь замовляла, ну чесно. Завжди швидко відправляють, все в наявності. І ще кладуть смаколики. Дуже гарне пакування, ніколи нічого не потрощилось. І з менеджером спілкувалась, теж дуже швидко дав відповідь та допоміг. Дуже дякую за такий сервіс. Бажаю Вам процвітання. Ви в моєму сердечку <3
Людмила
12.05.2024
Замовлення прийшло швидко Розчарована тим,що з упаковки трох катриджів,лише один робочий,інші браковані-протікають
Інна
01.05.2024
Магазин супер, завжди все в наявності. Не вперше замовляю, дуже швидка доставка. І завжди подаруночок.
Алена
28.04.2024
Отличный магазин. Очень быстрая отправка товаров без лишних звонков. Рекомендую)
Катерина
25.04.2024
Идеальный сервис! Качество товара,быстрая отправка в тот же день,моментально связались и классно упаковали товар. Спасибо❤️
Ольга
24.04.2024
Дуже крутий магазин, завжди все швиденько відправлять, ціни актуальні і найнижчі, приємна система знижок. В кожному замовленні є сюрприз - щось солоденьке, а останнього разу взагалі була футболка - це просто бомба) Дякую, Ви дуже круті, так тримати!!!
Рімма
23.04.2024
Дуже приємний магазин,все чудове приходе
Показано від 1 до 24 з 442 (всього сторінок: 19)
icon_teleg Telegram icon_viber Viber icon_callback Зателефонувати